'Engeland schuift tussenpaus naar voren richting clash met Ierland'

Reacties

Britse media verwachten dat Lee Carsley als interim-bondscoach bij Engeland op de bank zal zitten voor de komende Nations League-duels met Ierland en Finland. De huidige bondscoach van Engeland Onder-21 kwam 39 keer uit voor de Ierse nationale ploeg.

'Engeland schuift tussenpaus naar voren richting clash met Ierland'
© Pro Shots
Ierland
Ierland
0 - 2
Engeland
Engeland

De vijftigjarige Carsley is geboren in Birmingham, maar besloot zich als speler beschikbaar te stellen voor de Ierse nationale ploeg. De voormalig middenvelder kwam in Engeland uit voor Derby County, Blackburn Rovers, Coventry City, Everton en Birmingham City.

Voor de oud-international van Ierland wacht mogelijk een bijzonder debuut als interim-bondscoach bij de Engelse ploeg, bij wie Gareth Southgate afscheid nam na de verloren EK-finale. Britse media stellen dat Carsley door de Engelse bond naar voren wordt geschoven om The Three Lions te leiden in de volgende interlandperiode.

Engeland gaat voor de Nations League op 7 september op bezoek bij Ierland en drie dagen later is de thuiswedstrijd tegen Finland. Volgens Sky Sports zijn Eddie Howe, Graham Potter, Mauricio Pochettino en Kieran McKenna (manager van Ipswich Town) de voornaamste kandidaten om Southgate op te volgen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.