Enorme run op seizoenkaarten Vitesse na bevrijdend bericht

Reacties

Vitesse kreeg zaterdag definitief te horen dat het een profclub blijft in het nieuwe seizoen, en met die wetenschap is er een enorme run ontstaan op seizoenkaarten in Gelredome. Dit weekend alleen al gingen er bijna vierduizend jaarkaarten de deur uit.

Enorme run op seizoenkaarten Vitesse na bevrijdend bericht
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
2 - 3
Telstar
Telstar

In het uur na de bevrijdende mededeling meldde de Arnhemse club al dat er tweeduizend mensen een seizoenkaart hadden aangeschaft, en ook zondag hebben de servers van de geel-zwarten het flink te verduren gehad. Waar de teller zaterdag op 5.310 stuks stond, is die zondagavond doorgeschoten naar 7.144.

Daarmee zit de club al bijna op hetzelfde niveau als vorig jaar, toen er in de Eredivisie uiteindelijk zo'n 9.000 abonnees gestrikt werden. Door de onzekerheid over de waarde van een seizoenkaart dit jaar, hebben veel Vitesse-supporters kennelijk het eindoordeel van de licentiecommissie afgewacht. Vitesse opent het seizoen vrijdagavond in eigen huis tegen Telstar.

Het sportieve aspect was in de Gelderse hoofdstad lang onderbelicht, maar kan nu weer aandacht krijgen. Er ligt, om het mild te zeggen, een behoorlijke uitdaging:

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.