Everse verwacht er snel uit te komen met FC Zwolle

Jan Everse verwacht dat hij snel weer als trainer bij FC Zwolle aan de slag kan. De ontslagen oefenmeester heeft vrijdag een tegenvoorstel neergelegd bij het interim-bestuur van Zwolle.

Everse verwacht er snel uit te komen met FC Zwolle

Everse liet RTV Oost weten dat hij verwacht er op korte termijn uit te komen met de club. Over de inhoud van het tegenvoorstel wil Everse niet veel kwijt. Het interim-bestuur wil niet vooruitlopen op de zaken. Volgende week gaan ze zich beraden over het tegenvoorstel.

FC Zwolle zette Everse begin maart op non-actief na een bitterbal-affaire. Gesprekken over de voorwaarden van het voortijdige afscheid liepen op niets uit, waarop beide partijen naar de arbitragecommissie van de KNVB stapten. Deze honoreerde het ontslagverzoek van FC Zwolle.

De Eerstedivisionist mocht het contract met Jan Everse ontbinden, maar moest de ex-trainer dan wel een kwart miljoen euro schadevergoeding betalen. Hierop besloot het interim-bestuur dat Everse terug kan keren als trainer. Aan de terugkeer werden wel voorwaarden verbonden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen