Familieruzie aanstaande na uitstekende taartprank in Argentinië

Reacties

Verjaardagstaarten met het logo van je favoriete voetbalclub erop, die zijn inmiddels overal ter wereld wel verkrijgbaar. Een supporter van River Plate kreeg, bij het aansnijden van het lekkers, de schrik van haar leven.

Familieruzie aanstaande na uitstekende taartprank in Argentinië
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De mevrouw, die blijkens de ballonnen achter haar bezig was met het genieten van haar veertigste verjaardag, zette vol verwachting het mes in één van twee grote rood-witte taarten, waarvan de tweede duidelijk het logo van River Plate droeg. Als haar clubvoorkeur nog niet duidelijk was, zou je het eventueel ook kunnen afzien aan het shirt dat ze draagt, of twee andere ballonnen met respectievelijk het logo en het thuisshirt van haar favoriete club.

Eenmaal aangesneden gaat het mis. 'Boca, Boca', beginnen haar gasten te schreeuwen. De binnenkant van het gebak is… geel met blauw, inderdaad de kleuren van de erfvijand uit Buenos Aires. Radeloos en zichtbaar geschoffeerd staat de jarige jet met het grapje in haar handen. Het filmpje eindigt daar, dus we hebben het raden naar het verdere verloop van deze heuglijke dag. We vermoeden dat het niet al te gezellig meer is geworden.

Bekijk hier al onze video's
Meer River Plate
Meer over River Plate
Meer Boca Juniors
Meer over Boca Juniors
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.