Farioli neemt Rugani gelijk mee naar Polen voor heenduel met Jagiellonia

Reacties

Daniele Rugani debuteert mogelijk komende donderdag al bij Ajax in de heenwedstrijd van de play-offs in de Europa League tegen Jagiellonia Bialystok. Trainer Francesco Farioli heeft 24 spelers geselecteerd voor de reis naar Polen.

Farioli neemt Rugani gelijk mee naar Polen voor heenduel met Jagiellonia
Jagiellonia Bialystok
Jagiellonia Bialystok
1 - 4
Ajax
Ajax

Ajax strijdt met Jagiellonia Bialystok om een ticket voor het hoofdtoernooi van de Europa League en gaat eerst op bezoek bij de regerend kampioen van Polen. Rugani werd woensdagmiddag gepresenteerd in de Johan Cruijff Arena en is ook direct opgenomen in de selectie voor de komende Europese wedstrijd.

Farioli kan donderdagavond geen beroep doen op Kian Fitz-Jim, die niet fit is. De 21-jarige middenvelder startte in de vier voorgaande Europese duels met Vojvodina en Panathinaikos in de basis en viel zondag in tijdens de competitienederlaag bij NAC Breda. Ook Ahmetcan Kaplan is donderdag niet van de partij.

Volledige selectie Ajax:

Keepers: Jay Gorter, Remko Pasveer en Diant Ramaj

Verdedigers: Devyne Rensch, Anton Gaaei, Jorrel Hato, Youri Baas, Daniele Rugani, Josip Sutalo, Nick Verschuren, Dies Janse en Jorthy Mokio

Middenvelders: Jordan Henderson, Kenneth Taylor, Sivert Mannsverk en Branco van den Boomen

Aanvallers: Steven Bergwijn, Brian Brobbey, Chuba Akpom, Carlos Forbs, Bertrand Traoré, Steven Berghuis, Mika Godts en Christian Rasmussen

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.