FC Emmen kiest Krabbe als opvolger Hamstra

Paul Krabbe moet FC Emmen successen gaan brengen. De 52-jarige jarige coach gaat per direct aan de slag als opvolger van de ontslagen Gerry Hamstra.

FC Emmen kiest Krabbe als opvolger Hamstra

'De afspraken zijn klip en klaar', aldus Krabbe, die tot het einde van het seizoen heeft getekend. 'Als we bij de eerste zes eindigen of de play offs halen, wordt er over een verlenging gepraat. Zo niet, is het einde verhaal.' Krabbe neemt de taken over van Thiemo Meertens, die sinds het ontslag van Hamstra de honneurs waarnam. De Tukker is dit seizoen werkzaam bij de zondaghoofdklasser HSC'21 en blijft dat doen totdat er een opvolger is gevonden.

Op 13 oktober zette FC Emmen Hamstra aan de kant. Na de 5-0 nederlaag tegen FC Den Bosch was er geen vertrouwen meer in de coach, die sinds maart 2007 aan de Drentse club verbonden was.

Voor Krabbe is het een nieuwe kans in het betaald voetbal. De oud-prof van onder meer FC Twente was in het seizoen 2001/02 trainer bij FC Zwolle. Ondanks promotie naar de Eredivisie moest hij plaatsmaken voor Peter Boeve. Afgelopen zomer zag hij af van de kans die FC Eindhoven hem bood.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen