FC Utrecht licht optie in contract van Lensky

Jacob Lensky blijft ook na dit seizoen actief in de Galgenwaard. FC Utrecht lichtte de optie in het contract van de Canadees. 'Er zit nog rek in.'

FC Utrecht licht optie in contract van Lensky

Lensky (21) maakte afgelopen zomer een onverwachte rentree op de Nederlandse velden. De Canadees met Tsjechisch paspoort keerde na zijn verblijf bij Feyenoord gedesillusioneerd terug naar zijn geboorteland.

FC Utrecht bood hem begin dit seizoen de kans zich te bewijzen. 'We hebben hem de kans gegeven en hij heeft het fantastisch opgepakt', zei technisch directeur Foeke Booy. Lensky maakte al snel promotie naar de A-selectie en is een vaste waarde in de hoofdmacht van FC Utrecht.

'Zijn ontwikkeling is dit seizoen erg goed geweest', aldus Booy. 'In zijn persoonlijkheid heeft hij zich bovendien ook goed ontwikkeld. Jacob is een speler die als het in het veld moeilijk gaat, een stapje extra doet. Hij is bovendien met zijn 21 jaar nog jong. Er zit nog rek in.'

FC Utrecht lichtte de optie in het contract van Lensky, die daardoor na dit seizoen nog twee jaar actief is in de Galgenwaard.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen