Feyenoord heeft Trauner terug, González maakt eerste minuten

Reacties

Gernot Trauner is op de weg terug bij Feyenoord. In een oefenduel met de eigen beloften maakte de Oostenrijkse aanvoerder zijn rentree na een blessure. Nieuweling Facundo González maakte zijn eerste minuten in het shirt van de Rotterdammers.

Feyenoord heeft Trauner terug, González maakt eerste minuten

Al sinds het EK in Duitsland kampte Trauner met een hardnekkige blessure. Dat zorgde ervoor dat hij het groepsduel met het Nederlands elftal miste, maar ook de voorbereiding met Feyenoord ging aan hem voorbij. Woensdag speelde hij voor het eerst weer 45 minuten in het shirt van de Rotterdammers.

Ook Facundo Gónzalez kwam op Varkenoord, waar geoefend werd tegen Feyenoord Onder 21, in actie. De Uruguayaan werd vorige week gehuurd van Juventus en wordt klaargestoomd voor een debuut in de Eredivisie. Toch waren het vooral anderen die in het oog sprongen, zoals Justin Bijlow. De doelman stond na zijn afgeketste transfer naar Southampton weer onder de lat.

Feyenoord won uiteindelijk met 6-1 van het hoogste jeugdelftal. Julián Carranza scoorde twee keer, net als Devin Haen, die eigenlijk verhuurd is aan FC Dordrecht. Ook Igor Paixão schoot raak. Bart Nieuwkoop maakte het zestal treffers compleet. Overigens ging de ploeg van trainer Brian Priske pas los, nadat de beloften eerst op voorsprong waren gekomen via Paolo Rudisill.

Opstelling Feyenoord: Bijlow (46’ Berger), Nieuwkoop, Beelen, Smal (79’ Schens), Paixao, Trauner (46’ González), Carranza (79’ Haen), Nadje (59’ Agboluaje), Slory (46’ Osundina), Giersthove (76’ Sneijer),Rust.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.