Feyenoord-jongeling maakt het seizoen op huurbasis af in België

Reacties

Antef Tsoungui (21) maakt het seizoen af bij OH Leuven. Dat heeft zijn werkgever Feyenoord dinsdagmiddag wereldkundig gemaakt. De verhuizing naar zijn geboorteland geschiedt op huurbasis.

Feyenoord-jongeling maakt het seizoen op huurbasis af in België
© Pro Shots

Tsoungui, een centrumverdediger, genoot zijn voetbalopleiding deels in Engeland, maar brak niet door bij Chelsea of Brighton & Hove Albion. Via een uitstapje bij Lommel SK, het Belgische filiaal van de City Group, belandde Tsoungui in 2023 in Rotterdam-Zuid. Vorig seizoen bracht hij op huurbasis door bij FC Dordrecht, waar hij een belangrijk onderdeel vormde in een succesploeg.

Bij de voorbereiding op dit seizoen ging Tsoungui voor zijn kans bij Feyenoord. Brian Priske denkt de verdediger echter nog niet nodig te hebben. NAC Breda werd genoemd als mogelijke volgende club, maar Tsoungui gaat naar Leuven.

De jeugdinternational van België heeft zin in zijn jaar aan Den Dreef, zo vertelt hij op de clubwebsite. 'OH Leuven is de juiste stap voor mij op dit moment in mijn carrière. Het project van de club trekt mij aan en ook in de Jupiler Pro League wil ik mij bewijzen. Het team is zeer goed aan de competitie begonnen, maar ik denk dat we nog beter kunnen.' Na drie speelronden is Leuven op dit moment de nummer zes van België.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer OH Leuven
Meer over OH Leuven
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer A. Tsoungui
Meer over A. Tsoungui
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.