NAC wil ook Tsoungui huren van Feyenoord

Reacties

NAC heeft opnieuw een oogje laten vallen op een speler van Feyenoord. De club uit Breda wil naast Shiloh ’t Zand ook Antef Tsoungui huren van de Rotterdammers. De Belgische verdediger speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Dordrecht.

NAC wil ook Tsoungui huren van Feyenoord
© Pro Shots

Tsoungui is momenteel met Feyenoord op trainingskamp in Oostenrijk. Hij krijgt voorlopig nog de kans in de hoofdmacht van Feyenoord, maar wil vlieguren maken in de Eredivisie. NAC wil zowel Tsoungui als ’t Zand na het weekend naar Breda halen. Trainer Brian Priske staat echter nog niet te springen om Tsoungui te laten gaan en wil hem graag langer bekijken. Ook FC Den Bosch-verdediger Teun van Grunsven is een optie voor de breedte bij NAC. Zo krijgt de selectie van de nieuwe trainer Carl Hoefkens steeds meer vorm.

Tsoungui speelde afgelopen seizoen dertig wedstrijden voor FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was de verdediger een keer trefzeker en gaf hij ook een assist. De Rotterdammers namen Tsoungui vorige zomer transfervrij over van Brighton en hij ligt vast tot de zomer van 2026.

Bekijk hier al onze video's
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Meer A. Tsoungui
Meer over A. Tsoungui
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.