Feyenoord levert spelerslijst voor Champions League in, Hartman afwezig

Reacties

Feyenoord heeft de spelerslijst bij de UEFA ingeleverd voor de Champions League. Quilindschy Hartman is er sowieso niet bij, blijkt nu. De linkervleugelverdediger, die al lang afwezig is door een zware blessure, is niet ingeschreven.

Feyenoord levert spelerslijst voor Champions League in, Hartman afwezig

Hartman raakte op het einde van vorig seizoen geblesseerd aan zijn knie. Daardoor werd duidelijk dat hij maanden uit de roulatie was. Er ging een streep door een transfer, hij miste het EK en staat de rest van het kalenderjaar nog aan de kant. Voor het einde van de groepsfase, eind januari, verwacht Feyenoord het kind van de club nog niet op het veld.

Ook keeper Plamen Andreev, die in de slotfase van de transferwindow uit Bulgarije werd weggehaald, staat niet op de lijst. Dat heeft echter minder harde gevolgen voor de doelman. Als er door blessures een keeper nodig is, mag Feyenoord gewoon een beroep op Andreev doen. Givairo Read staat ook niet op de lijst, hij gaat de Youth League spelen.

Een andere afwezige is Gjivai Zechiël, maar dat heeft te maken met zijn achtergrond in de Feyenoord-academie. De talentvolle middenvelder staat op de B-lijst, maar is vanwege zijn status als zelfopgeleide speler altijd in te zetten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.