Feyenoord maakt transfer Costa Ricaans toptalent Mitchell officieel

Reacties

Feyenoord heeft de komst van Jeyland Mitchell bevestigd. Zoals VI eerder al meldde, tekent de negentienjarige verdediger uit Costa Rica een vijfjarig contract in De Kuip.

Feyenoord maakt transfer Costa Ricaans toptalent Mitchell officieel
© Pro Shots

Mitchell komt over van het Costa Ricaanse LD Alajuelense, waar hij sinds begin dit jaar onder contract stond. Eerder deze zomer maakte de verdediger deel uit van de Costa Ricaanse selectie voor het toernooi om de Copa América. Het Midden-Amerikaanse land sneuvelde in de groepsfase, maar voor Mitchell was het evenement een persoonlijk succes: in alle drie de wedstrijden kwam hij negentig minuten in actie.

Meerdere Europese topclubs hoopten op de krabbel van de beloftevolle tiener, die vooral omwille van zijn fysieke capaciteiten op veel scoutingslijsten stond. Atlético Madrid, Juventus en Club Brugge hadden Mitchell ook op de radar.

Na de reeds gehuurde Ondrej Lingr en het vijftal Anis Hadj Moussa, Chris Kévin-Nadje, Devin Haen, Gijs Smal en Julián Carranza is Mitchell de zesde zomeraanwinst voor de selectie van de nieuwe hoofdtrainer Brian Priske. Haen is direct doorverhuurd aan FC Dordrecht.

Wie haalt Feyenoord in huis met Jeyland Mitchell? Lees het op VI PRO:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.