Feyenoord pikt spits op bij De Graafschap en verhuurt hem meteen door

Reacties

Feyenoord gaat zich versterken met Devin Haen. De twintigjarige spits komt over van De Graafschap, waarvoor hij al 83 wedstrijden in het eerste speelde. Hij wordt direct doorverhuurd aan FC Dordrecht.

Feyenoord pikt spits op bij De Graafschap en verhuurt hem meteen door
© Pro Shots

Haen had nog een contract tot medio 2025 in Doetinchem, maar dat is door Feyenoord afgekocht. Op zijn zeventiende debuteerde Haen al voor De Graafschap. Afgelopen seizoen was hij goed voor 22 Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden, waarvan 12 als basisspeler. Daarin maakte hij 3 goals en gaf hij 1 assist. In totaal staat de teller op 14 treffers voor de hoofdmacht.

De aanvaller komt uit de jeugdopleiding van De Graafschap en speelde jeugdinterlands voor Oranje Onder-18 en Oranje Onder-19. Haen begon afgelopen seizoen als eerste spits, raakte geblesseerd en moest daarna in de tweede seizoenshelft vaak genoegen nemen met een invalbeurt door de terugkeer van Ralf Seuntjens. 

Haen blijft actief in de Keuken Kampioen Divisie, aangezien Feyenoord hem direct doorverhuurt aan FC Dordrecht, waarmee de Rotterdammers een samenwerking hebben. Afgelopen seizoen speelden er ook al diverse Feyenoorders op huurbasis voor Dordrecht.

Spelersprofiel

D. Haen


Geboortedatum:
18 juni 2004
Leeftijd:
20
Geboorteplaats:
Winterswijk
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,83 m
Huidige club:
De Graafschap
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.