Feyenoord presenteert nieuw thuisshirt voor komend seizoen

Reacties

Feyenoord heeft maandag het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2024/25 onthuld. Dat hebben de Rotterdammers, zoals tegenwoordig gebruikelijk, gedaan met een gelikte video.

Feyenoord presenteert nieuw thuisshirt voor komend seizoen
© Pro Shots

In dat filmpje gaat het over clubliefde, voordat aanvallers Igor Paixão en Ayase Ueda en EK-gangers Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner poseren in het nieuwe rood-witte shirt. De zwarte rand op de kraag en de mouwen springen het meest in het oog. Verder valt natuurlijk op dat met MediaMarkt de nieuwe hoofdsponsor op de borst prijkt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Feyenoord begint maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen onder trainer Brian Priske, die de naar Liverpool vertrokken Arne Slot opvolgt. De bekerwinnaar werkt toe naar de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen landskampioen PSV op zondag 4 augustus. Op zaterdag 10 augustus begint de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Willem II.

Julian Carranza werd zondag nog gepresenteerd als nieuwe aankoop. Lees alles over de spits op VI PRO. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.