Feyenoord reageert op politiestaking: 'Zouden het enorm betreuren'

Reacties

Feyenoord heeft gereageerd op de aangekondigde politiestaking rondom de wedstrijd tegen Ajax, aanstaande zondag. De Rotterdamse club spreekt begrip uit voor het feit dat de politie zijn zaak bepleit, maar zou er flink van balen als het voetbal daar andermaal de dupe van wordt.

Feyenoord reageert op politiestaking: 'Zouden het enorm betreuren'
© Pro Shots

In De Kuip is overigens nog geen bericht binnengekomen dat de wedstrijd wordt afgelast, zo blijkt uit een reactie aan Voetbal International. 'Wij hebben nog niet vernomen dat de wedstrijd zondag definitief niet kan doorgaan. Uiteraard hebben we er begrip voor dat mensen opkomen voor hun zaak. Goed ook, dat dat kan', schrijft Feyenoord. Toch zou de club stevig de smoor in hebben als er een streep door het treffen met Ajax gaat.

Toch zou de club stevig de smoor in hebben als er een streep door het treffen met Ajax gaat. 'Echter, wij zouden het enorm betreuren als - helaas niet voor het eerst - het voetbal hiervoor wordt gebruikt en, zeker in het geval van De Klassieker, niet alleen de betrokken clubs, maar miljoenen mensen er door worden geraakt die nu al enorm uitkijken naar deze wedstrijd.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.