Feyenoord rondt komst huurling Osman af

Reacties

Brian Priske heeft er weer een aanvallende optie bij. Ibrahim Osman maakt op huurbasis de overstap van Brighton & Hove Albion naar Feyenoord.

Feyenoord rondt komst huurling Osman af

De negentienjarige Osman, linksbuiten van beroep, maakte deze zomer voor 19,5 miljoen euro de overstap van FC Nordsjaelland naar Brighton. Bij Feyenoord mag de Ghanees ervaring opdoen van de Premier League-club. Hij wacht nog op de nodige vergunningen voordat hij in actie mag komen. Osman krijgt nummer 38 bij Feyenoord.

'Bij Feyenoord krijgen jonge spelers de kans om zich te ontwikkelen,' weet Osman te vertellen op de clubwebsite van de Rotterdammers. 'Voor mijn ontwikkeling is het goed om hier te spelen en facetten van mijn spel te verbeteren. En ik wil met mijn kwaliteiten het team helpen om mooie dingen te bereiken in de Eredivisie en in Europa.'

In een eerder stadium mikte Feyenoord, dat geen optie tot koop heeft, op een andere speler van Brighton in de persoon van Facundo Buonanotte. De negentienjarige Argentijn verkaste echter op huurbasis naar Leicester City.

Alles over Feyenoord op VI PRO

Feyenoord moet na het gelijkspel tegen Willem II direct in de achtervolging. Volg op VI PRO alles over de competitiestart van de Rotterdammers.

Clubwatcher Martijn Krabbendam schetst de problemen voor Feyenoord.
Zo ziet het nieuwe Feyenoord eruit.
Feyenoord was tegen Willem II op links dynamischer dan op rechts.
Trainer Brian Priske is positief over het niveau van de selectie.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.