Figo en Guti volgende slachtoffers in pijnlijke Pérez-tapes

Reacties

De dreigende woorden van Florentino Pérez hebben geen einde gemaakt aan de stroom onthullingen. Nieuwe audiofragmenten brengen de voorzitter van Real Madrid verder in verlegenheid.

Figo en Guti volgende slachtoffers in pijnlijke Pérez-tapes
© Pro Shots

Peréz haalde in eerder naar buiten gebrachte fragmenten clubiconen als Raúl en Iker Casillas door het slijk, terwijl ook de Portugezen Cristiano Ronaldo en José Mourinho het moesten ontgelden. Deze onthullende gesprekken uit 2006 leidden tot een woedende reactie van de voorzitter, die de strijd aanging tegen de hem onwelgevallige media.

El Confidencial heeft zich er niet door laten weerhouden met nieuwe fragmenten te komen. Dit keer zijn Guti en Luis Figo de gebeten hond. 'Guti is een ezel, de grootste vijand van zichzelf', klinkt het uit de mond van Pérez, die Figo betitelt als 'een hoerenzoon'. 'Hij heeft de hele kleedkamer op zijn kop gezet, samen met Raúl.'

Zinedine Zidane komt er genadiger vanaf. 'Hij is de beste, zonder enige twijfel', aldus de voorzitter van Real Madrid in 2006 over de Fransman, die later onder Pérez terugkeerde als trainer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.