Flamingo over tegengoal PSV: 'Normaal gesproken loopt middenvelder mee'

Reacties

Ryan Flamingo kan terugkijken op een ijzersterke wedstrijd voor PSV. De verdediger baalt dat het niet gelukt is de zege tegen Sporting Portugal te pakken.

Flamingo over tegengoal PSV: 'Normaal gesproken loopt middenvelder mee'
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 1
Sporting Lissabon
Sporting Lissabon

PSV kreeg maar liefst achttien doelpogingen, maar scoorde slechts één keer. 'We hebben goed gespeeld, met veel intensiteit, maar we hadden meer verdiend. We gaven niet veel kansen weg en kregen er zelf meer. Ik vind dat wij de betere ploeg waren. We leren als groep van bepaalde dingen en speelden vandaag met het gevoel dat er niets fout kon gaan', zei Flamingo bij Ziggo Sport.

Flamingo was betrokken bij de gelijkmaker van Daniel Bragança vlak voor tijd. Bij het terugzien van de beelden is hij duidelijk. 'Hij liep uit mijn rug weg, maar normaal gesproken moet de middenvelder meelopen, of hij moet me coachen en aangeven dat ik hem over moet pakken. Maar als ik niets zeg, moet hij meelopen. Het is ongelukkig, want de bal werd ook nog aangeraakt. Extra zuur ja, omdat we goed hebben gespeeld. Ik vind dat we hadden moeten winnen, op naar de volgende wedstrijd.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.