Frans talent verkiest Paris Saint-Germain boven Bayern München

Reacties

Paris Saint-Germain heeft de komst van Désiré Doué afgerond. Het negentienjarige talent komt over van Stade Rennes en is de eerste aanvallende versterking voor de kampioen van Frankrijk.

Frans talent verkiest Paris Saint-Germain boven Bayern München
© Pro Shots

Doué stond ook in de belangstelling van Bayern München, maar koos volgens Franse media afgelopen week voor een overstap naar PSG. Dat moest vervolgens nog een akkoord bereiken met Rennes. Nu dat is gelukt, tekent de Franse vleugelaanvaller voor vijf jaar in Parijs. Inclusief bonussen betaalt PSG naar verluidt meer dan vijftig miljoen euro.

Doué geldt in Frankrijk als groot talent. De Franse jeugdinternational met Ivoriaanse roots beleefde afgelopen zijn doorbraak bij Rennes, waarvoor hij vier keer scoorde in de Ligue 1 en vijf assists gaf. Thierry Henry nam de aanvaller vervolgens op in zijn selectie voor de Olympische Spelen in Parijs, waar Frankrijk onlangs de zilveren plak won.

Met Doué heeft PSG de eerste aanvallende versterking binnen sinds het transfervrije vertrek van Kylian Mbappé naar Real Madrid. Eerder deze zomer kwamen de Russische doelman Matvey Safonov (Krasnodar), verdediger Willian Pacho (Eintracht Frankfurt) en middenvelder João Neves (Benfica) voor in totaal 120 miljoen naar Parijs.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.