Fraser: 'Geloof me, Ihattaren is verder dan menigeen denkt'

Reacties

Mohamed Ihattaren en RKC Waalwijk zijn overtuigd van een gelukkige samenwerking, maar er klinken ook kritische geluiden. 'Dat snap ik heel goed, maar deze jongen gaat terugkomen', zegt trainer Henk Fraser.

Fraser: 'Geloof me, Ihattaren is verder dan menigeen denkt'
© Pro Shots
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
1 - 2
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam

Ihattaren tekende vrijdag bij RKC en meldde zich zaterdag voor het eerst in het Mandemakers Stadion om een wedstrijd te bezoeken van zijn nieuwe werkgever. Geduldig nam de 22-jarige linkspoot de tijd voor foto's en handtekeningen, zoals hij een dag eerder ontspannen zijn verhaal deed voor de camera’s en de notitieblokjes.

Circus Mo is aanbeland in Waalwijk. Wanneer we Ihattaren, die al twee jaar geen wedstrijd speelde, daadwerkelijk terug op het veld gaan zien is nog onduidelijk, maar Fraser was na afloop van de nederlaag tegen Sparta Rotterdam uitgesproken. 'Zo snel mogelijk', beweerde de trainer. 'Geloof me, hij is verder dan menigeen denkt.'

Ihattaren was vrijdag zelf ook al vol vertrouwen over zijn rentree, die meteen weer veel reacties losmaakte in de voetballerij. 'Hij moet er mee dealen dat mensen er een mening over hebben. Het is aan hem om te bewijzen dat het lukt. Ik geloof hem, heb hem gesproken en aan het werk gezien, dit gaat echt goed komen', aldus Fraser.

Ook ging Fraser in op de beroerde seizoenstart van RKC. Hij vertelde in een interview met Voetbal International dat hij hoop put uit de tweede helft tegen Sparta, hoewel nu duels met Ajax, FC Utrecht en FC Twente volgen. Lees het hele verhaal op VI PRO:

Eredivisie

Stand Eredivisie 2024/2025

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
13
Heracles Almelo
6
1
3
2
4-8
-4
6
14
Fortuna Sittard
6
2
0
4
6-12
-6
6
15
NAC Breda
6
2
0
4
5-13
-8
6
16
PEC Zwolle
6
1
1
4
6-10
-4
4
17
Almere City FC
6
0
2
4
2-17
-15
2
18
RKC Waalwijk
6
0
0
6
3-17
-14
0
* Actueel tot en met 23 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer M. Ihattaren
Meer over M. Ihattaren
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.