Gakpo jaagt op EK-topscorerstitel en wil Pickford voor tweede keer kloppen

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal maakt zich op voor de halve finale van het EK tegen Engeland. Gaat het Oranje lukken om opnieuw een finale te spelen tegen Spanje? Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor de Specials die de bookmaker rondom Cody Gakpo heeft staan.

Gakpo jaagt op EK-topscorerstitel en wil Pickford voor tweede keer kloppen
© Pro Shots
Nederland
Nederland
1 - 2
Engeland
Engeland

Zowel Nederland als Engeland moest diep gaan in de kwartfinales van het EK. Oranje had flink wat moeite om de Turken op de knieën te krijgen en de Engelsen hadden strafschoppen nodig om Zwitserland naar huis te sturen. Voetballend maakt het Nederlands elftal meer indruk dan The Three Lions, maar volgens de quoteringen hebben zij alsnog de beste kans om de finale te bereiken. Voor Engeland staat een quotering van 2.75, voor Oranje 3.30.

Quoteringen wedstrijduitkomst na 90 minuten

- Nederland wint: 3.30
- Engeland wint: 2.60
- Gelijkspel: 2.70

Het grote gevaar van Nederland komt dit toernooi vanaf de linkerkant. Als het lukt om Gakpo in de één-tegen-één te krijgen, dan is hij moeilijk af te stoppen. De linksbuiten treft vanavond het land waar hij nu alweer anderhalf jaar woont en mogelijk krijgt hij met Trent Alexander-Arnold een teamgenoot als directe tegenstander. Bovendien strijdt Gakpo nog altijd om de topscorerstitel van het EK. TOTO biedt een verhoogde quotering van 9.50 aan voor twee goals of meer van hem. 

De vorm van Gakpo valt niet alleen af te lezen uit zijn gemaakte doelpunten. Het is de Oranje-international tot nu toe in elk EK-duel gelukt om het doel van de tegenstander onder vuur te nemen. In totaal schoot hij in vijf wedstrijden acht keer op doel. TOTO biedt nu een odd van 7.00 aan voor wanneer Gakpo in beide helften op het doel van Jordan Pickford schiet. Eén keer eerder in zijn carrière wist Gakpo de doelman van Everton te kloppen. Dat was meteen zijn eerste goal voor Liverpool.

Overige Specials

- Nederland wint met 1-0 of 2-1 binnen 90 minuten: 5.50
- Memphis Depay scoort óf geeft een assist: 3.30

Welkomstactie (24+)
TOTO biedt bij deze halve finale natuurlijk ook een mooie welkomstactie aan voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij die actie ontvang je voor 50 euro aan Free Bets na een eerste inzet van minstens 10 euro. Bij die eerste weddenschap moet de quotering wel minstens 1.50 zijn. Zodra de wedstrijd waar je op ingezet hebt is afgelopen en de uitslag verwerkt is, ontvang je van TOTO voor 50 euro aan Free Bets. Het zijn er vijf met een waarde van 10 euro per stuk. Klik hier om deel te nemen aan de actie.

Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en geniet met extra spanning van de kwartfinale Nederland - Engeland door mee te spelen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's