Geen direct nee tegen derde bod Forest op Giménez

Reacties

Feyenoord heeft het nieuwste bod van Nottingham Forest op Santiago Giménez in beraad genomen. De club bestudeert het voorstel van, alles bij elkaar, 33 miljoen euro en gaat vervolgens nog in gesprek met de spits en zijn entourage. De twee eerdere aanbiedingen van de Engelsen veegde Feyenoord nog zo van tafel.

Geen direct nee tegen derde bod Forest op Giménez
© Pro Shots

Dat Feyenoord nu niet meteen nee zegt, betekent dat het bod in de buurt komt bij wat de club wil hebben voor zijn spits. Giménez weet al wat hij kan gaan verdienen in Engeland, namelijk een megasalaris van rond de vijf miljoen pond, exclusief bonussen. Het feit dat Forest maar blijft proberen hem te halen, geeft de spits een goed gevoel.

VI volgde eerder al het pokerspel rond Giménez

Feyenoord heeft nog een kleine week de tijd een akkoord te bereiken met Nottingham Forest, terwijl ook voor Lutsharel Geertruida de interesse sluimert van Aston Villa en RB Leipzig. Atlético Madrid lijkt afgehaakt voor Dávid Hancko. Mochten de Rotterdammers Giménez verkopen, is dit de derde speler van de club die de overstap maakt naar de Premier League. Mats Wieffer en Yankuba Minteh hingen hem voor, hoewel de laatste op huurbasis bij Feyenoord speelde.

Het wordt sowieso een zeer drukke week voor Feyenoords algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese. De club is zelf ook nog van plan een aantal spelers aan te trekken. Na het vertrek van Justin Bijlow, hij vloog zondagavond naar Southampton, dat hem voor een seizoen huurt met een verplichte koopoptie (bij twintig gespeelde wedstrijden), zoeken de Rotterdammers nog een doelman, een middenvelder en het liefste ook nog een rechterspits.

Alles over Feyenoord op VI PRO

Feyenoord staat na twee remises al op vier verliespunten. Ondertussen is het aftellen tot Deadline Day. Volg alles over Feyenoord op VI PRO.

Clubwatcher Martijn Krabbendam sprak met Antoni Milambo.
Een analyse van nieuweling Ibrahim Osman.
Pieter Zwart ziet Feyenoord een type-Wieffer missen.
Iedereen is blij met de aanstaande Bijlow-deal.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.