Genieten in Duitsland: zo zie je winnende goals zelden

Reacties

Thore Jacobsen heeft zaterdag een heldenrol gespeeld bij Arminia Bielefeld tegen 1860 München (0-1). Een minuut of drie voor tijd maakte hij namens de bezoekers de winnende goal. Dat deed hij ook nog eens van eigen helft.

Genieten in Duitsland: zo zie je winnende goals zelden
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Drie seizoenen geleden speelde Arminia Bielefeld nog in de Bundesliga. Inmiddels is de Duitse club afgezakt naar het derde niveau. Met voormalig Go Ahead Eagles-speler Mael Corboz in de basis begon Arminia aan het duel met 1860 München, waar Nederlander Jesper Verlaat in de basis stond en David Philipp (ex-ADO) en Marlon Frey (ex-PSV) invielen.

Lang leek het duel doelpuntloos gelijk te eindigen, maar Jacobsen had andere plannen. Drie minuten voor tijd profiteerde hij van een foute bal op het middenveld. Jacobsen had gezien dat doelman Jonas Kersken wat ver voor zijn doel stond en schoot vanaf een meter of zestig de winnende goal binnen.

Bielefeld 0 - [1] 1860 München - Thore Jacobsen 88' (from 60 meters)
byu/Kizudemlian insoccer

'Eigenlijk kan ik helemaal niet zo ver schieten', bekende Jacobsen na afloop bij MagentaSport. 'Ik had het geluk dat de bal met veel snelheid naar mij toe rolde. Ik had even gekeken en durfde het aan om gewoon eens te schieten.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.