Go Ahead beloont veerkrachtige Stokkers met nieuwe verbintenis

Reacties

Finn Stokkers heeft zijn contract bij Go Ahead Eagles met een jaar verlengd tot medio 2026. In de verbintenis zit een optie tot verlenging met een jaar. Dat heeft de club uit Deventer dinsdag bekendgemaakt, vlak voor vertrek naar Bergen om daar het Conference League-duel met SK Brann te spelen.

Go Ahead beloont veerkrachtige Stokkers met nieuwe verbintenis
© Pro Shots

Stokkers (28) wordt zo beloond voor de veerkracht die hij toonde in het afgelopen jaar. Bij een botsing op de training in het voorjaar van 2023, op het oog onschuldig, kreeg Stokkers eerst last van stevige hoofdpijn, later kwam een serieuze blessure aan het licht die hem ruim een half jaar aan de kant hield.

Belangrijke rol
Inmiddels is de aanvaller uit Barendrecht, die in 2022 overkwam van RKC Waalwijk, weer terug als speler. Met een doelpunt in de halve finale van de play-offs tegen NEC had Stokkers zelfs een belangrijke rol in het afdwingen van Europees voetbal. Vorige week viel hij in tijdens het heenduel met Brann (0-0).

'Ik ben heel blij met hoe ik opgevangen ben bij Go Ahead Eagles', vertelt Stokkers op de clubsite. 'Het is afgelopen jaar niet altijd makkelijk voor mij geweest, maar ben heel blij hoe de club mij heeft gesteund in de periode dat ik niet beschikbaar was tijdens mijn oogblessure. In Deventer ben ik nog lang niet klaar.'

Technisch manager Paul Bosvelt legt uit waarom Go Ahead door wil met Stokkers. 'Finn heeft zich na een fysieke terugslag sterk teruggeknokt. Hij heeft daarnaast in deze voorbereiding een goede en fitte indruk achter gelaten. Met zijn specifieke kwaliteiten kan hij hopelijk weer van waarde zijn voor onze ploeg.'

VI sprak begin dit jaar met Stokkers over de zware tijd die hij achter de rug heeft:

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer F. Stokkers
Meer over F. Stokkers
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.