Go Ahead Eagles in de markt voor Cambuur-spits Smit

Reacties

Go Ahead Eagles heeft zich gemeld voor Milan Smit. Dat bevestigde de spits van SC Cambuur op vrijdagavond zelf. Smit zou de overstap naar Deventer graag willen maken.

Go Ahead Eagles in de markt voor Cambuur-spits Smit
© Pro Shots

Cambuur verloor vrijdag met 1-0 van TOP Oss, nu de verrassende koploper van de Keuken Kampioen Divisie, en na afloop werd Smit door ESPN voor de camera getrokken. De aanvaller kreeg de vraag of hij door zijn management was geïnformeerd over de concrete belangstelling van Go Ahead Eagles. Smit reageerde daar bevestigend op.

Hoe dichtbij een mogelijke transfer is; dat weet Smit niet. 'De clubs moeten er nog uitkomen, dat wacht ik rustig af', zei de aanvaller. 'Ik ben nu nog gewoon speler van Cambuur, maar het is wel een mooie stap en een mooie club. Die kans zou ik graag willen pakken, ja. Ik denk dat ik er ook klaar voor ben.'

De 21-jarige Smit trok vorig seizoen de aandacht, door namens Cambuur negentien keer te scoren. Go Ahead lijkt in hem een mogelijke opvolger voor Victor Edvardsen te zien: er zijn veel geruchten over een vertrek van de momenteel eerste spits van de club uit Deventer.

Tijdens de voorbereiding sprak VI al met Milan Smit over een mogelijke transfer:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.