Gonçalo Ramos hinkend richting kleedkamer na sliding van steward

Reacties

Gonçalo Ramos kwam zaterdag niet in actie bij Turkije-Portugal, maar ging toch trekkebenend richting de kleedkamer. Een tackle na afloop zag hij duidelijk niet aankomen.

Gonçalo Ramos hinkend richting kleedkamer na sliding van steward
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De wedstrijd tussen Turkije en Portugal (0-3) werd ontsierd door een hoop veldbestormers, die allemaal op zoek waren naar een foto met Cristiano Ronaldo. De Portugese superster werd tijdens het duel al een paar keer opgezocht en na het laatste fluitsignaal kwamen er nog veel meer supporters het veld op. De stewards hadden het er maar druk mee.

Een van deze stewards probeerde een collega bij te staan, maar gleed in zijn sprint uit. Daarbij haalde hij onbedoeld Ramos neer. De aanvaller van Paris Saint-Germain schrok zich een hoedje en belandde op het gras, waarna hij met duidelijk wat last weer overeind kwam. Het wachten is op een medische update vanuit het Portugese kamp.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.