Groep 4: Duitsland eenvoudig voorbij Wales

Op bezoek in Wales heeft Duitsland een eenvoudige 2-0 zege geboekt. Hoogtepunt van de wedstrijd was de openingstreffer van Michael Ballack, die van grote afstand raak schoot.

De middenvelder van Chelsea zette Duitsland in de elfde minuut op voorsprong met een afstandsschot van ruim 35 meter. Doelman Wayne Hennessey zag de bal snoeihard in de kruising verdwijnen.

Kort na rust zorgde Ashley Williams ongewild voor de beslissing. De verdediger passeerde zijn eigen doelman na een aanvallende actie van VfB Stuttgart-spits Mario Gomez.

Door de overwinning neemt Duitsland weer vier punten voorsprong op Rusland. De ploeg van bondscoach Joachim Löw heeft zestien punten uit zes wedstrijden en blijft koploper.