Haaland sluit nieuw Cucurella-lied niet uit: 'Zullen we nog wel zien'

Reacties

De strijd tussen Erling Haaland en Marc Cucurella lijkt nog niet te zijn gestreden. Op de gala-avond waarop de Premier League-awards werden uitgedeeld, werd de Noorse spits gevraagd of hij verwacht dat de Spanjaard nog over hem gaat zingen dit jaar. Haaland kon niets anders doen dan kort antwoord geven en lachen.

Haaland sluit nieuw Cucurella-lied niet uit: 'Zullen we nog wel zien'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na de EK-winst met Spanje joeg Cucurella wat mensen tegen zich in het harnas. Daar is Haaland er één van en dat heeft alles te maken met een één zin die de linksback uitkraamde op de huldiging in Spanje. 'Haaland, je kunt maar beter beven omdat Cucurella eraan komt!', klonk het.

Afgelopen zaterdag stonden Haaland en Cucurella voor het eerst tegenover elkaar tijdens Chelsea - Manchester City, waarin de spits als winnaar van het veld stapte. Enkele dagen werd er met een knipoog aan Haaland gevraagd of hij denkt dat Cucurella nog wat over hem gaan zingen. 'Dat zullen we nog wel zien', zei de Noor na een kort lachje.

Bekijk hier al onze video's
Meer E. Haaland
Meer over E. Haaland
Meer Marc Cucurella
Meer over Marc Cucurella
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.