Hartjes vertrekt na negen jaar definitief bij Feyenoord

Reacties

Lennard Hartjes speelt voortaan voor Excelsior. De 21-jarige middenvelder uit Spijkenisse komt over van Feyenoord en heeft voor drie jaar getekend in Kralingen. Hartjes speelde vorig seizoen al op huurbasis bij Excelsior.

Hartjes vertrekt na negen jaar definitief bij Feyenoord
© Pro Shots

Niels van Duinen, technisch directeur bij Excelsior, is blij dat hij de jongeling definitief heeft kunnen binden. Vorig jaar raakte Hartjes aan het begin van het seizoen zwaar geblesseerd en kon hij de ploeg niet helpen in een uiteindelijk vergeefse strijd tegen degradatie. 'Lennard is geen onbekende voor ons. Ondanks zijn korte periode bij ons vanwege zijn blessure, heeft hij wel zijn stempel weten te drukken. Hij is een gedreven en ambitieuze speler die een heleboel impact kan gaan maken.'

Hartjes zelf heeft ook mooie woorden over voor zijn 'nieuwe' club. 'Ik wil mezelf, maar ook Excelsior weer op de kaart zetten. Het doel is natuurlijk om snel weer terug te keren op het hoogste niveau en hier een belangrijke rol in te spelen. Het systeem van Excelsior spreekt mij aan en ik heb het gevoel dat het ook goed bij me past. Daarnaast ben ik nog nooit zo gretig geweest, ik heb heel veel zin om mezelf weer te laten zien', klinkt het op de clubwebsite.

Hartjes begon in zijn woonplaats met voetballen bij VV Spijkenisse, voordat Sparta Rotterdam hem inlijfde. Feyenoord haalde hem in 2015 naar de overkant van de Maas, een doorbraak in De Kuip zat er nooit in. Na verhuurperiodes bij Roda JC Kerkrade en Excelsior is Hartjes nu na negen jaar definitief Feyenoorder-af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.