Henry maakt Madrid-teleurstelling compleet

In het eigen Bernabéu maakte Real Madrid in de Champions League een slechte beurt. Thierry Henry maakte de Madrileense teleurstelling en het Arsenal-feest compleet (0-1).

Het gehavende Arsenal liet Real Madrid in de eerste wedstrijd het spel maken. Maar de Spaanse formatie wist zich nauwelijks raad met het initiatief, was te statisch en te traag en speelde daarmee Arsenal in de kaart. Want de Londense formatie kreeg alle tijd zich te hergroeperen bij balverlies en zich vervolgens in de counter scherp te tonen.

Kort na rust maakte Arsenal de teleurstellende avond van Real Madrid compleet. Thierry Henry pikte de bal rond de middenlijn op. De Franse aanvaller passeerde in een heerlijke slalom drie Madrilenen, inclusief keeper Iker Casillas.

Het bleef niet bij de pijnlijke nederlaag alleen. Jonathan Woodgate voegde weer nieuw hoofdstuk toe aan zijn toch al dikke blessureboek. De Engelse verdediger verdween al na negen minuten geblesseerd naar de kant. Een opspelende hamstring was de oorzaak van het snelle uitvallen.