Heracles vindt in Israël gewenste aanvallende versterking

Reacties

Heracles Almelo heeft de elfde nieuweling van deze zomer gevonden. Suf Podgoreanu komt op huurbasis over van Maccabi Haifa. De 22-jarige aanvaller is tweevoudig international van Israël en heeft een verleden in Italië.

Heracles vindt in Israël gewenste aanvallende versterking
© NESimages.nl

Podgoreanu komt uit de jeugdopleiding van Maccabi Haifa en stapte in 2020 over naar AS Roma. Weer een jaar later verhuisde hij naar Spezia, waarna Maccabi hem in 2020 op huurbasis overnam en uiteindelijk kocht. Afgelopen seizoen kwam hij tot 32 optredens voor de Israëlische club, voornamelijk als invaller.

'Het voelt goed om hier te zijn', begint Podgoreanu op de website van zijn nieuwe club. 'Vanaf de eerste dag heb ik een fijn gevoel bij deze club en voelt het heel familiair. Dat vind ik belangrijk bij een club. Ik denk dat het Nederlandse voetbal bij mij past vanwege de aanvallende speelstijl en ik kan niet wachten om te beginnen.'

Extra optie
Bij Heracles biedt Podgoreanu in de voorhoede een extra optie aan trainer Erwin van de Looi. De club uit Almelo haalde huurling Juho Talvitie al voor de rechterkant en Podgoreanu gaat de strijd aan op de linkerflank. Bryan Limbombe is zijn belangrijkste concurrent.

'Met Suf hebben we een linksbuiten in huis gehaald die groot, sterk en snel is', vertelt technisch directeur Nico-Jan Hoogma. 'Hij beschikt over specifieke kwaliteiten die we nog niet hebben in de selectie en daardoor denken wij dat Suf een goede toevoeging is voor de groep.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.