Heracles wijst bod op linksback Roosken af

Reacties

Voor Ruben Roosken lonkt een avontuur in Italië. Reggiana wil de linksback overnemen van Heracles Almelo, maar die club heeft een eerste bod afgeslagen. Reggiana speelt sinds de promotie in 2023 in de Serie B, het tweede niveau van Italië.

Heracles wijst bod op linksback Roosken af
© Pro Shots

Heracles nam Roosken in 2021 over van TOP Oss en verlengde in maart nog zijn contract door een optie voor een jaar te lichten. De linkervleugelverdediger kwam in drie jaar tot 71 optreden voor Heracles, waarin hij tien assists gaf. Het gros daarvan leverde hij in de Keuken Kampioen Divisie in het seizoen 2022/23.

Het is niet voor het eerst dat Roosken opvalt bij een buitenlandse club. Een jaar geleden had onder meer Hajduk Split interesse in de verdediger. Ook toen sloeg Heracles een bod op Roosken af. Hij kreeg destijds concurrentie van Jetro Willems, die inmiddels alweer vertrokken is uit Almelo. Ook huurling Fredrik Oppegard is niet meer bij Heracles te bewonderen.

Als Roosken bij Heracles blijft, lijkt hij de eerste linksback te worden. De club trok deze zomer al Lorenzo Milani als concurrent aan. De 23-jarige Italiaan kwam over van Pescara. Met Emil Hansson verkocht Heracles deze zomer ook al een speler. De aanvaller vertrok naar Birmingham City.

Bekijk hier al onze video's
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.