Het presenteren van de tweede aanwinst gaat Everton niet erg goed af

Reacties

Everton heeft woensdagmiddag de komst van Rúben Vinagre, die voor een seizoen wordt gehuurd van Sporting Portugal, afgerond. Voor de fans was dit bepaald niet meer een verrassing.

Het presenteren van de tweede aanwinst gaat Everton niet erg goed af
© Pro Shots

Er ging op deze woensdag het een en ander mis bij het social media-team van Everton. Woensdagochtend verscheen op het YouTube-kanaal van The Toffees al een eerste interview met Vinagre, aangekleed met beelden waarop te zien was dat de linksback zijn contract tekende. De deal was op dat moment echter nog helemaal niet afgerond. Everton had via de officiële website ook nog helemaal transferaankondiging gedaan.

De video werd snel verwijderd, maar was toen al gezien door vele oplettende supporters. Woensdagmiddag werden de laatste puntjes op de i gezet en kon Everton Vinagre alsnog presenteren. De 23-jarige Portugees komt op huurbasis over van Sporting. Everton kan Vinagre middels een optie tot koop volgend jaar definitief binnenhalen.

Vinagre, die in Engeland eerder al voor Wolverhampton Wanderers uitkwam, is de tweede nieuwkomer bij Everton voor het aankomende seizoen. Eerder werd de transfervrije verdediger James Tarkowski al transfervrij overgenomen van het gedegradeerde Burnley.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.