Hulp bij je WK-pool: dit wordt van Oranje verwacht

ADVERTORIAL - Met de WK-start die in aantocht is, barst ook bijna de strijd met vrienden, collega's en familieleden los. Groei jij tijdens het toernooi uit tot meestervoorspeller? Een blik op de quoteringen van Unibet, die jou kunnen helpen bij het invullen van een pooltje. In deel III: wat van Oranje wordt verwacht.

Hulp bij je WK-pool: dit wordt van Oranje verwacht
© Pro Shots

Achter het bepalen van quoteringen gaat veel schuil. Er wordt gebruik gemaakt van statistieken en er wordt rekening gehouden met blessures, rustperiodes, schorsingen en dat soort factoren. Vervolgens doet de markt zijn werk. Met andere woorden: als het publiek denkt dat Nederland de kwartfinale haalt en daar dus veel op wordt ingezet, dan daalt de quotering. Door de combinatie van factoren die schuilgaat achter een quotering, zijn de quoteringen goede graadmeters.

Nederland neemt het in Groep A op tegen achtereenvolgens Senegal, Ecuador en Qatar. Het zal geen verbazing wekken dat het team van bondscoach Louis van Gaal de favoriet is voor groepswinst. De odd daarvoor is 1.45. Doorgaan naar de knock-outfase is het minste dat verwacht wordt. Dat wordt onderstreept door de quotering voor een plek in de toptwee: 1.07.

Unibet biedt voor de groepsfase ook een speciale Boosted Odd aan: Nederland wint al zijn groepswedstrijden (4.25).

Bij het wedden op de eindpositie van een team zijn tal van opties mogelijk. Klik onder het kopje Outrights op Toon meer bij de odds voor titelwinst en de mogelijkheden komen tevoorschijn.

De odd voor een kwartfinaleplaats van het Nederlands elftal, oftewel een plek bij de beste acht deelnemers, is 1.65. Kijkend naar de quoteringen wordt uitschakeling in de kwartfinale als meest waarschijnlijke optie gezien.

Voor Nederland als halve finalist staat al een quotering van 4.00. Heb jij echt veel vertrouwen in Oranje? Dan is de odd van 6.50 voor een plek in de finale ook interessant. Inzetten op het Nederlands elftal als wereldkampioen kan je maar liefst 17.50 keer de inleg opleveren. De odd is eigenlijk 15.50, maar ook hier heeft Unibet voor een boost gezorgd.

De WK-wedstrijden van Oranje


Ma 21 nov. 2022

Vr 25 nov. 2022

Di 29 nov. 2022

Beleef het WK met extra spanning door mee te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's