'Huntelaar favoriet boven Milito en Crespo'

Klaas-Jan Huntelaar is in Spanje favoriet om in de winterstop gekocht te worden door de Real Madrid. De club uit Madrid zoekt een vervanger voor de zwaar geblesseerde Ruud van Nistelrooy, die dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie komt.

'Huntelaar favoriet boven Milito en Crespo'

Liefst 32,9 procent van de ruim 78 duizend mensen die een stem uitbrachten op de website van Marca heeft een voorkeur voor Huntelaar. Alleen Diego Milito (Genoa) en Hernán Crespo (Internazionale) kunnen de Ajacied bijhouden, zij volgen met respectievelijk 24,63 en 12,02 procent van de stemmen.

Andere opties zoals Mario Gomez (VfB Stuttgart), Ricardo Oliveira (Real Zaragoza), Vagner Love (CSKA Moskou), Claudio Pizzaro (Chelsea/Werder Bremen), Amr Zaki (El Zamalek/Wigan Athletic), Mauro Zárate (Lazio), Nilmar (SC Internacional) en Vedad Ibisevic (1899 Hoffenheim) blijven ver achter.

Op dit moment is Huntelaar zelf ook geveld door een blessure. De spits van Ajax scheurde zondag in het duel met Sparta Rotterdam (5-2 winst) de voorste band van zijn linkerenkel volledig af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen