Huntelaar ruziet met 'zijn' Italiaanse makelaar

'Ik heb maar één zaakwaarnemer en dat is Arnold Oosterveer.' Klaas-Jan Huntelaar is het zat dat de Italiaanse spelersmakelaar Vincenzo Morabito zich uitgeeft als zaakwaarnemer van de spits van Ajax.

Huntelaar ruziet met 'zijn' Italiaanse makelaar

Oosterveer is de enige die Huntelaars belangen behartigt, benadrukt de Oranje-international tegenover VI.nl. Met Morabito heeft de topscorer van de Eredivisie niets te maken.

Al tijden geeft deze Italiaan zich uit als zaakwaarnemer van Huntelaar. Hij benadert daarmee niet alleen clubs in Italië, maar licht ook media in over clubs die volgens hem zaken doen met Huntelaar. Bovendien probeert hij via de status van de Nederlandse aanvaller ook nieuwe spelers te ronselen, omdat hij diens zaakwaarnemer zou zijn.

Huntelaar en Oosterveer zijn van plan stappen te ondernemen tegen Morabito. Welke stappen precies, weten zij nog niet. Maar een gang naar de rechter of de FIFA zouden enkele mogelijkheden kunnen zijn. 'Ik ben het zó beu', herhaalt Huntelaar. 'Ik heb maar één zaakwaarnemer en dat is Arnold Oosterveer.'

Bekijk hier al onze video's