Ihattaren maakt na bijna 900 dagen rentree op Nederlandse velden

Reacties

Mohamed Ihattaren is weer voetballer. De middenvelder van RKC Waalwijk maakte 896 dagen na zijn laatste minuten als speler zijn rentree op de Nederlandse velden tegen Ajax. Namens de Amsterdammers was hij bovendien voor het laatst in wedstrijdverband actief.

Ihattaren maakt na bijna 900 dagen rentree op Nederlandse velden
© Pro Shots
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
0 - 2
Ajax
Ajax

Ihattaren vertrok met veel speelminuten in de benen al in 2021 bij PSV: Juventus nam hem destijds over voor de Eindhovenaren, maar in Turijn speelde hij geen minuut in de hoofdmacht en tijdens een verhuurperiode bij Sampdoria gebeurde dat evenmin. Ajax nam hem vervolgens over en Erik ten Hag trainde de middenvelder op.

Ihattaren kreeg als beloning speeltijd in de verloren bekerfinale tegen PSV, tegen wie hij vlak voor tijd inviel. Het waren niet alleen zijn enige minuten in dienst van Ajax, ook zijn laatste officiële minuten als voetballer. Bij achtereenvolgend Samsunspor en Slavia Praag kwam Ihattaren ook niet uit in de hoofdmacht.

Die droogte van speeltijd is na bijna 900 dagen voorbij: tegen Ajax maakte Ihattaren in de 79ste minuut zijn rentree als voetballer.

Spelersprofiel

M. Ihattaren


Geboortedatum:
12 februari 2002
Leeftijd:
22
Geboorteplaats:
Utrecht
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,83 m
Gewicht:
77 kg
Huidige club:
RKC Waalwijk
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.