'Italiaanse interesse in Bozeník: Boavista dreigt oud-Feyenoorder kwijt te raken'

Reacties

Róbert Bozeník mag dromen van een transfer naar de Serie A. Naar verluidt wil Hellas Verona de voormalig aanvaller van Feyenoord overnemen van Boavista.

'Italiaanse interesse in Bozeník: Boavista dreigt oud-Feyenoorder kwijt te raken'

Feyenoord nam Bozeník vier jaar geleden voor vier miljoen euro over van MSK Zilina, maar een doorbraak in De Kuip bleef uit. Na uitleenbeurten aan Fortuna Düsseldorf en Boavista maakte Bozeník vorige zomer permanent de overstap naar de Primeira Liga. Boavista lichtte de optie op de Slowaakse EK-ganger, die inmiddels alweer op weg lijkt naar de uitgang.

Dat heeft alles te maken met de interesse van Hellas Verona. De Italiaanse club versterkte de aanval vorige week nog met Dailon Livramento en hoopt ook Bozeník op te pikken. Dat meldt Sky Sport. De 24-jarige spits ziet een transfer zelf ook zitten. Bozeník stond ook in de belangstelling van Austin FC, maar wimpelde de Amerikaanse interesse af.

Doorverkooppercentage
Het is niet bekend of Feyenoord recht heeft op een doorverkooppercentage. Ook is het voorlopig gissen naar de hoogte van het bod van Hellas Verona, waar naast Livramento ook Abdou Harroui, Elayis Tavsan en Jayden Braaf onder contract staan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.