Italianen op de bank voor scorende Conceição: 'Deze Chico maakt ons gek'

Reacties

De Italiaanse media zijn onder de indruk van Francisco Conceição. De Portugese pingelaar van Juventus was met zijn eerste goal in de Serie A van waarde in de gewonnen wedstrijd tegen Genoa (0-3).

Italianen op de bank voor scorende Conceição: 'Deze Chico maakt ons gek'
© Pro Shots

'Deze Chico maakt ons gek', kopte Tuttosport. 'Hij maakte zijn eerste doelpunt, maar dat was niet alles. De grote kleine Conceição is nu al een idool.' De krant merkte op dat fans enthousiast zien hoe de Portugees zijn tegenstanders verslaat in de een-tegen-een.

'De Portugees vernielt defensies en scoorde eindelijk zijn eerste goal voor Juve', merkte Corriere dello Sport op. 'Niemand had door dat hij net terugkwam van een blessure.' Door een spierblessure miste de nieuwe aanwinst drie wedstrijden, waaronder het Champions League-duel met PSV. Tegen Genoa speelde Chico daarom pas zijn tweede wedstrijd voor De Oude Dame.

Op deze manier lijkt het een kwestie van tijd tot de Portugees zich in de Turijnse basis knokt. De 21-jarige rechtsbuiten, die één jaar voor Ajax speelde, concurreert met Fiorentina-huurling Nicolás González. Ook Andrea Cambiaso zou op zijn positie uit de voeten kunnen, terwijl Timothy Weah nog even met een blessure aan de kant staat.

Conceição kon afgelopen zomer ook naar RB Leipzig. Hij verkoos een avontuur in Turijn, en treedt woensdag uitgerekend aan tegen Die Roten Bullen in de tweede speelronde van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.