Jesús Navas (38) scoort en neemt record over van vriend Ramos

Reacties

Jesús Navas heeft zaterdag een record op zijn naam gezet. De 38-jarige verdediger van Sevilla scoorde tegen Getafe en schoot daarmee zijn goede vriend Sergio Ramos uit de boeken als oudste doelpuntenmaker ooit voor de club uit Andalusië.

Jesús Navas (38) scoort en neemt record over van vriend Ramos
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
1 - 0
Getafe
Getafe

Ramos had het record voor oudste doelpuntenmaker voor Sevilla pas een half jaar in handen nadat hij, eveneens op 38-jarige leeftijd, ook al scoorde tegen Getafe. De verdediger is inmiddels vertrokken bij Sevilla, maar Navas blijft nog een half jaar aan bij de club. Eerder leek het erop alsof hij na vorig seizoen zou stoppen, maar Navas gaat tot het einde van 2024 door en krijgt daarna een andere rol bij Sevilla.

Dat hij zelfs op 38-jarige leeftijd nog van waarde kan zijn voor Sevilla bewees de rechtsback zaterdag tegen Getafe. Een voorzet van Adria Pedrosa leek niemand te bereiken, maar op de rechterflank stond nog wel Navas. Hij twijfelde niet en ramde de bal in de bovenhoek, waarmee hij het record van Ramos op zijn naam kreeg.

Dé gids voor seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Meer Jesús Navas
Meer over Jesús Navas
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.