Julian Baas maakt familie blij met Rotterdamse overstap

Reacties

Julian Baas maakt een transfer binnen Rotterdam. De 22-jarige middenvelder, die over een aflopend contract beschikte, tekent een contract bij Sparta en komt over van Excelsior.

Julian Baas maakt familie blij met Rotterdamse overstap
© Pro Shots

In 2020 werd Baas onderdeel van de eerste selectie van Excelsior. In Kralingen groeide hij uit tot een gewaardeerde kracht, al kon Baas – zoon van een vader met een seizoenkaart op Het Kasteel – niet voorkomen dat Excelsior degradeerde. De middenvelder speelde desondanks een behoorlijk seizoen en wist zich in de belangstelling van meerdere Eredivisionisten, maar ook buitenlandse clubs.

Uiteindelijk wist Sparta hem te overtuigen van het van het plan op Het Kasteel. Gisteren werd ook al middenvelder Metinho voor een volgend jaar gehuurd van Troyes, nadat eerder ook al Jonathan de Guzman zijn contract verlengde. Daarbij staat ook de deur voor oudgediende Kevin Strootman nog wagenwijd open. De familie Baas zal blij zijn met de stap van Julian. Hij zat als jonge jongen geregeld als toeschouwer op Het Kasteel. Zijn vader komt van Spangen en heeft, net als een aantal andere familieleden, een seizoenkaart bij Sparta.

Spelersprofiel

J. Baas


Geboortedatum:
16 april 2002
Leeftijd:
22
Geboorteplaats:
Dordrecht
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,83 m
Gewicht:
80 kg
Huidige club:
Sparta Rotterdam
Nationaal team:
Nederland Onder 21
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Meer Excelsior
Meer over Excelsior
Meer J. Baas
Meer over J. Baas
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.