Juve zonder Trezeguet tegen Liverpool

Juventus moet zich zonder David Trezeguet zien te kwalificeren voor de halve finale van de Champions League. De Franse aanvaller is geblesseerd.

Juve zonder Trezeguet tegen Liverpool

Trezeguet heeft al enige tijd last van een enkelblessure. Hij moest afgelopen weekeinde nog het competitieduel met Fiorentina aan zich voorbij laten gaan, maar coach Fabio Capello had gehoopt dat de international woensdag fit zou zijn.

Normaal gesproken zal Capello Zlatan Ibrahimovic en Alessandro Del Piero laten starten als aanvalskoppel, net als vorige week op Anfield toen Trezeguet als invaller meespeelde. Marcelo Zalayeta begint naar verwachting op de bank.

Juventus moet in het Delle Alpi de 2-1 nederlaag bij Liverpool ongedaan zien te maken. 'Het is duidelijk dat we een doelpunt nodig hebben, maar we hoeven niet in paniek te raken', vertelde Capello.

En aanvoerder Alessandro Del Piero was ook zeer overtuigd van de kansen van zijn ploeg. 'In de vorige ronde moesten we twee keer scoren tegen Real Madrid om door te gaan, en dat deden we. Deze keer hebben we aan één goal genoeg.'

Bekijk hier al onze video's