Juventus en Milan blijven doelpuntloos

Zowel Juventus als AC Milan kwamen niet tot scoren in hun competitieduel tegen respectievelijk Treviso en Lecce. Ondanks de 0-0 tegen de hekkensluiter van de Serie A liep koploper Juventus wel een punt uit.

Juventus en Milan blijven doelpuntloos

Treviso-Juventus 0-0Juventus speelde op volle sterkte tegen de vrijwel zekere degradant. De Oude Dame kreeg wel kansen op de winst, maar met name Zlatan Ibrahimovic miste de scherpte in de afronding.

De Zweedse oud-Ajacied werd in de 64ste minuut naar de kant gehaald en liet in woord en gebaar merken daar niet blij mee te zijn. Zijn vervanger Marcelo Zalayeta kon ook geen potten breken.

Lecce-AC Milan 1-0Met nog zes wedstrijden te gaan, zag AC Milan de achterstand op Juventus groeien tot negen punten. De Rossoneri speelden met een veredeld tweede elftal en kregen daar de rekening voor gepresenteerd.

Axel Konan werd matchwinner voor Lecce, dat ondanks de winst alle zeilen zal moeten bijzetten om degradatie te ontlopen.

Milan, met Marcio Amoroso voor het eerst in de basis en Clarence Seedorf als invaller, zette nog wel druk om gelijk te maken. Massimo Ambrosini kopte in vrijstaande positie naast en Seedorf zag een afstandschot worden gestopt.

Bekijk hier al onze video's