Kane keert terug op groepstraining Spurs, meespelen tegen Wolves nog onzeker

Reacties

Tottenham Hotspur-trainer Nuno Espírito Santo weet nog niet of hij zondag tijdens het uitduel met Wolverhampton Wanderers weer een beroep kan doen op Harry Kane. De aanvoerder is er donderdag zeker nog niet bij als Spurs in de Conference League op bezoek gaat bij Paços de Ferreira.

Kane keert terug op groepstraining Spurs, meespelen tegen Wolves nog onzeker

Voorafgaand aan het duel in zijn thuisland wilde Espírito Santo niet te veel uitweiden over de fysieke status van Kane. 'Ik kan nog geen antwoord geven op de vraag of hij kan meespelen tegen Wolves. Ik kan wel zeggen dat hij steeds beter en fitter wordt en dat hij zich vrijdag weer met de groep traint. Dan zullen we zien.'

Ook linksback Ben Davies ging kort in op de situatie van Kane. 'Hij is een van 's werelds beste spitsen en hij traint nu bij ons. De rest heb ik niet in handen, maar je wilt hem natuurlijk liever in het team dan erbuiten. Het is waarschijnlijk een zegen als hij met ons over andere dingen kan praten dan over zijn toekomst. Er zijn nog geen echte gesprekken geweest.'

Manchester City
Een transfer van Kane naar Manchester City hangt nog altijd in de lucht, al zou de landskampioen ook bovenmiddeld geïnteresseerd zijn in Fiorentina-spits Dusan Vlahovic. Tottenham Hotspur houdt ondertussen voet bij stuk en is geenszins van plan om Kane te laten vertrekken.

De aanvoerder ontbrak afgelopen weekend nog tijdens de onderlinge ontmoeting tussen de Engelse grootmachten. In eigen huis trok Tottenham aan het langste eind, terwijl supporters Kane plagend toezongen ('Are you watching, Harry Kane?'). Kane beschikt nog over een driejarig contract bij Spurs, dat een City-bod zou hebben ontvangen dat kan oplopen tot 150 miljoen euro.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.