Rentree Kane aanstaande: Spurs doet beroep op begeerde ster

Reacties

Tottenham Hotspur heeft Harry Kane ingeschreven voor de Conference League-wedstrijd van komende donderdag tegen Paços de Ferreira. De 28-jarige aanvaller flirtte met Manchester City, maar lijkt nu toch snel in actie te komen voor Spurs.

Rentree Kane aanstaande: Spurs doet beroep op begeerde ster
© Pro Shots

Het later dan gepland aansluiten van EK-ganger Kane op weg naar het nieuwe seizoen leidde tot tal van speculaties. Volgens gerenommeerde bronnen als de BBC en The Guardian bracht Manchester City een bod van 150 miljoen euro uit op de goalgetter, die zelf ook graag naar de Engelse kampioen zou willen vertrekken. Tottenham-voorzitter Daniel Levy weigert echter mee te werken aan een transfer.

Kane kwam zondag nog niet in actie in de met 1-0 gewonnen topper tegen Manchester City. Wel trainde hij op de wedstrijddag apart van de selectie, om toe te werken naar zijn rentree. 'Zodra hij er klaar voor is, zal hij zich weer bij de groep voegen', zei manager Nuno Espírito Santo. De spits heeft in Noord-Londen nog een contract tot medio 2024 en een vertrek van hem is voor Spurs amper op te vangen. Ook vorig seizoen, toen Tottenham teleurstellend presteerde en het onrustig was bij de club, werd hij met 23 goals nog topscorer van de Premier League.

Kane maakt dus mogelijk donderdag al zijn rentree in de play-offs voor de groepsfase van de Conference League. Drie dagen later speelt Tottenham Hotspur weer in de Premier League, uit tegen Wolverhampton Wanderers (aftrap 15.00 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.