Kane leidt Bayern met onvervalste hattrick naar zege in Bundesliga-topper

Reacties

Bayern München heeft afgerekend met VfB Stuttgart. Althans, Harry Kane deed dat. De Engelsman leidde Der Rekordmeister met een onvervalste hattrick langs de runner-up van de Bundesliga van vorig jaar.

Kane leidt Bayern met onvervalste hattrick naar zege in Bundesliga-topper
Bayern München
Bayern München
4 - 0
VfB Stuttgart
VfB Stuttgart

Afgelopen seizoen bleef Stuttgart de ploeg van Kane op de laatste speelronde nog voor op de ranglijst. Dat leek voor de Duitse recordkampioen reden om zaterdagavond orde op zaken te stellen. Onder leiding van trainer Vincent Kompany bleek de topclub heer en meester in de eigen Allianz Arena, waar Oranje maandag nog kansloos onderuit ging tegen Duitsland.

Stuttgart er niet aan te pas in München, maar het duurde lang voor de ban gebroken werd. Toen was Aleksandar Pavlovic allang onder de douche geweest, want het supertalent raakte al na zeven minuten stevig geblesseerd. Hij moest de grote Kane-show zien vanaf de tribune.

Zesde Bundesliga-hattrick
Een klein uur bleef Stuttgart overeind. Daarna was het aan Kane. De Engelsman opende in de 57ste minuut de score. Met een vlijmscherp afstandsschot brak hij het verzet. Minder dan drie minuten later was het beslist. Kane bleef ijzig kalm in een scrimmage en sloeg opnieuw toe: 0-2.

Daarmee eindigde het niet voor de spits. Vlak voor tijd kreeg hij namelijk een cadeautje. De bal bleef vlak voor het doel voor zijn voeten liggen, waarna hij het presentje vakkundig uitpakte. Daarmee rondde hij zijn onvervalste hattrick, zijn zesde alweer in de Bundesliga, af en leidde hij Bayern naar een eclatante zege in de topper. Overigens kwam er nog een kers op de taart, maar die werd gezet door Kingsley Coman: 4-0.

Bundesliga

Stand Bundesliga 2024/2025

Duitsland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayern München
7
5
2
0
24-7
+17
17
2
RB Leipzig
7
5
2
0
11-2
+9
17
3
SC Freiburg
7
5
0
2
12-8
+4
15
4
Bayer Leverkusen
7
4
2
1
18-13
+5
14
5
Union Berlin
7
4
2
1
8-4
+4
14
* Actueel tot en met 21 okt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.