Klaas-Jan Huntelaar meldt zich op stil Milanello

Klaas-Jan Huntelaar heeft zich weer gemeld op Milanello, het trainingscomplex van AC Milan, maar trof daar weinig activiteit, want de ploeg verblijft momenteel voor een trainingskamp in de Verenigde Staten. De Nederlandse spits genoot van drie weken vakantie na het WK in Zuid-Afrika.

Klaas-Jan Huntelaar meldt zich op stil Milanello

Wanneer Huntelaar zich aansluit bij de groep is vooralsnog niet bekend, ook al omdat nog altijd niet duidelijk is wat de plannen van Milan zijn met de Oranje-international. Italiaanse media melden voortdurend dat Huntelaar her en der wordt aangeboden, bijvoorbeeld bij Sevilla (in ruil voor Luís Fabiano), Olympique Marseille en Fenerbahçe.

Trainer Massimiliano Allegri heeft de toezegging gekregen dat hij een topspits mag aantrekken. De nieuwe trainer liet eerder al weten weinig behoefte te hebben aan Huntelaar.

De 26-jarige spits maakte vorig seizoen slechts zeven treffers in de Serie A en weet dat zijn positie broos is. In de hiërarchie is hij derde spits na Marco Borriello en Filippo Inzaghi.

Huntelaar houdt zich intussen rustig en zal onder geen beding zélf om een transfer vragen. Inmiddels heeft hij zich dus weer gemeld in Milaan en vlak vooor zijn vakantie liet hij nog weten te willen vechten voor zijn kans.

Pas als hij officieel te horen krijgt dat hij weg moet, gaat hij weloverwogen op zoek naar een club die zijn kwaliteiten wél op waarde inschat en exact weet wat voor type spits ze haalt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen