Klaassen reageert op zijn tweede rentree bij Ajax

Reacties

Davy Klaassen maakt het seizoen af bij Ajax, zo maakte de Amsterdamse club dinsdag bekend. Omdat de 31-jarige middenvelder transfervrij was, kon de deal ook na het sluiten van de transfermarkt nog beklonken worden. Op de website van Ajax reageerde Klaassen op het nieuws.

Klaassen reageert op zijn tweede rentree bij Ajax
© Pro Shots

'Eigenlijk vroeg ik vorige week ergens aan Frank Peereboom (trainer Jong Ajax, red.) of ik mee kon trainen, om mijn conditie op peil te houden. Ik had wel voor mezelf hard getraind, maar ik wilde toch met een team trainen. En dan in de afwachting van wat er zou gebeuren. Dat ik in ieder geval fit was als ik naar een club zou gaan', legde Klaassen uit. Die club, dat werd dus Ajax. Op verzoek van Francesco Farioli.

'Eigenlijk kwam de hoofdtrainer al vrij snel naar me toe en die wilde eigenlijk wel graag dat ik hier kwam voetballen. Dus ja, dat was natuurlijk mooi. Toen was het allemaal snel geregeld', aldus Klaassen, die onthulde dat hij over belangstelling geen klagen had na zijn vertrek bij Internazionale. 'Ik had wel veel opties ook in deze zomer, maar ik ben wel heel kieskeurig, ik weet zelf heel goed wat ik wil en ook wat ik niet wil.'

Zo is Klaassen na een jaar afwezigheid weer terug bij 'zijn' Ajax. Hij ging voor de gelegenheid nog eens in op de redenen om vorige zomer te vertrekken uit de Johan Cruijff Arena. 'Ik ging weg omdat ik niet meer het gevoel had dat het hier ging zoals ik denk dat het hoort. En dat is pijnlijk als je dan weggaat en je club zo ziet. Dus ja, ik ben zeker nog niet klaar', beloofde de Hilversummer.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer D. Klaassen
Meer over D. Klaassen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.