Klap voor Feyenoord: Stengs moet geopereerd worden aan knie

Reacties

Feyenoord moet het voorlopig stellen zonder Calvin Stengs. De middenvelder annex buitenspeler heeft in het duel met Sparta een knieblessure opgelopen en moet een operatie ondergaan. Dat heeft hij laten weten via zijn sociale media.

Klap voor Feyenoord: Stengs moet geopereerd worden aan knie
© Pro Shots

Stengs, die al vaker in zijn loopbaan last heeft gehad van knieproblemen, ligt er een tijdje uit. Volgens zijn club Feyenoord gaat het om een herstelperiode van enkele weken. Eerder deze transferzomer zag de 25-jarige Feyenoorder een transfer naar het Amerikaanse Charlotte FC niet doorgaan. Vervolgens benadrukte Stengs dat dat niets met zijn knie te maken had, ondanks berichtgeving vanuit de media daarover.

Zijn huidige problemen gaan dan ook over zijn andere knie. 'Door een moment in de wedstrijd tegen Sparta heb ik een blessure opgelopen aan mijn linkerknie', zo legt Stengs uit op sociale media. 'Hoewel ik er daarna in de wedstrijd geen last meer van had - en het niet dezelfde knie is waar ik eerder zwaar aan geblesseerd ben geraakt - blijkt een operatie toch noodzakelijk om hier goed van te herstellen.'

Stengs zelf baalt vooral van de timing. 'Een slechter moment hiervoor kan ik bijna niet bedenken. Het seizoen is pas net begonnen en ik was ready to go. Ik ga er dan ook alles aan doen om goed en zo snel mogelijk terug te keren.' Feyenoord komt pas op zaterdag 14 september voor het eerst weer in actie. Daarna volgt het eerste Champions League-duel. De loting daarvoor is donderdag.

Alles over Feyenoord op VI PRO

Feyenoord staat na twee remises al op vier verliespunten. Ondertussen is het aftellen tot Deadline Day. Volg alles over Feyenoord op VI PRO.

Clubwatcher Martijn Krabbendam sprak met Antoni Milambo.
Een analyse van nieuweling Ibrahim Osman.
Pieter Zwart ziet Feyenoord een type-Wieffer missen.
Iedereen is blij met de aanstaande Bijlow-deal.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.