Koeman heeft iedereen aan boord in voorbereiding op Roemenië

Reacties

Ronald Koeman kon vrijdagochtend met een volledig fitte groep toe gaan werken naar het duel met Roemenië. De bondscoach van het Nederlands elftal begon zijn voorbereiding op de achtste finale op het EK in Duitsland. Dinsdag komt Oranje in München in actie.

Koeman heeft iedereen aan boord in voorbereiding op Roemenië
© Simon Zwartkruis
Roemenië
Roemenië
0 - 3
Nederland
Nederland

De onlangs zieke Joshua Zirkzee kon weer voluit gaan. Denzelf Dumfries, die rust kreeg tegen Oostenrijk (2-3), was weer van de partij. En de flink bekritiseerde Joey Veerman stond weer op het veld. En dan waren daar nog de routiniers die op het persmoment aanschoven: Virgil van Dijk en Nathan Aké. In Wolfsburg was Oranje helemaal compleet.

Voor de pers was de training vijftien minuten toegankelijk. De media hadden na de gesprekken met de twee aanvoerders een kwartier om de balans op te maken. Daarna ging Oranje achter gesloten deuren trainen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Alles over het EK

Tijdens het EK bundelen we het laatste EK- en Oranje-nieuws op onze EK 2024-pagina. Alle wedstrijden zijn hier te vinden.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.